Home    News    Puppies    Dogs   Links    Guestbook     Contact Us  

Mother of expected litter August 2010

Uriella fixar tvätten =)

2010.07.26 Idag har vi varit på ultraljud och magen bullisdamen bar på innehöll inget annat än god mat =(. Tråkigt när det går tomma men så är det ibland.

Vi planerar inte fler kullar i år.

2010.07.19 Vi har en 7 månaders lovande hanvalp (dobermann) till salu till rätt hem (och rätt pris). Härligt aktivt lynne. Snäll och trevlig på alla sätt. Syskonen till honom har redan hunnit debutera i utställningsringarna med både BIR och BIS-placeringar. Syskonen tränar IPO och lydnad, varav brorsan redan kvalifiserat sig för silvermedalj i Norge ;)... bilder här >> . Valpen befinner sig i norra Sverige,

Det ser ut som att parningen tagit sig så vi ser fram emot bulldogsvalpar i augusti. Reservationer möjliga.

2010.06.18 Eng bulldog valpar väntas efter engelske Beautibull All Eyes On Me >>

2010.03.24 Xander, Xerxes och Xantzia har redan installerat sig i nya hem medan Xerox och Xanthos fortfarande letar efter rätta hemmen.

Xantzia och Renate tränar för fullt :) , lillgumman har hunnit med en hel del redan. Han ska enligt Renate vara en tjurskalle *hehe*.

Snart är det dags för nästa bulldogskull hemma hos oss, vi uppdaterar med mer information inom kort.

2010.02.21 Nya bilder på våra X-barn >>. Valpar kvar till salu. Ev halvfodervärd (med tävlingsintresse).

Puppies for sale . New pictures added >>

2010.02.13 Grattis till U-kullen på 1-års dagen :) .

Urania har varit ute på utställning igen och fick en tredje placering, bra jobbat :)

2010.02.11 Idag har vi varit hos veterinären, eller snarare kom vår veterinär hem till oss. Gott prat, gott fika och fina valpar som nu är besiktade, vaccinerade och klara att åka till nya hem. Vi har hanvalpar kvar till salu som letar aktiva kärleksfulla hem.

Lilla Xantzia , bild till vänster, delägs numera av duktiga Renate ... vi får hoppas att lillgumman har samma arbetsskalle som "storebrorsan" Nosferatu så kanske hon också kommer ut på tävlingsbanorna inom en snar framtid. Snygg är hon i allafall också. Xantzia >>

2010.02.07 Nya foton>> på vår X-kull. Hanvalpar kvar till salu. 

New pictures>> of our X-litter.  Puppies (males) still available.

2010.01.11 Nya foton på vår X-kull>> , hanar kvar till salu.

New pictures of our X-litter, males still for sale.

2009.12.20 Våran X-kull>> föddes 19 december. Hanar  kvar till salu. Alla välmående, fina och svarta. Reservationer mottages. Bilder uppdateras möjligen ikväll.

Puppies for sale born 19. December. Early reservations recomended.

2009.11.11 Karmelhofs Urania ( Ulisse delle Querce Nere X Eria Pro Divina Essora) med matte Linn har debuterat i utställningsringen. Stort grattis till BIR , duktigt av er =)

Till kommande valpkull letar vi halvfodervärd till tikvalp/ar.

2009.11.02 Under helgen som var deltog Muffin>> på Växjö INT. Hon fick fin kritik , vann unghundsklassen och fick 1-pris och HP. Har anmält henne till Göteborg också så vi får hoppas det går ännu bättre där :) .

2009.10.20 Ny kull med dobermannvalpar väntas i december efter CH IPO I Ulisse delle Querce Nere. Reservationer mottages.

Våra små bulldoggar har flyttat hemifrån... förutom lilla Nellie som tänkt stanna här hemma med oss. Vi önskar övriga syskon lycka till i sina nya hem.

2009.09.28 Grattis till Renate som tillsammans med Karmelhofs Nosferatu nu även kan lägga till IPO II titel =), starkt jobbat teamet, ni är FÖR duktiga =).

Grattis till Ann och Quincey för fina utställningsresultat, och grattis igen =) till Shakils utställningsresultat. Ni är jätteduktiga.

Nya bilder på valparna >>PS det ÄR lättare att fota dobbisvalpar, bullar gör liksom vad bullar vill och inte vad man tänkt ds

En sorglig nyhet är vår stamtik Karmel-Ida v Alpha Nordic hastigt fått sluta sina dagar. En härlig hund som vi alla kommer att minnas med glädje. Ida var inne på sitt 12:e år. Tackar Jan och Jane för den fina omvårdnad under hennes pensionärstid.

2009.09.14 Updated puppypictures/ uppdaterat valpbilder >> Alla sålda/all sold

Grattis till Ann och Quincey som tävlat BPAB. Ni är så flitiga =)

Suha och matte får även dem ett grattis till genomfört MH.

2009.09.01 På allmän begäran får vi väl göra en uppdatering =). Inte enkelt att få tiden att räcka till med 5 barn och hundar + valpar .

Vi har 4 underbara bullisvalpar här hemma (William, Walther, Wera, Wilma). En hane kvar till salu till rätt hem. Röd/vit. Jag ska uppdatera med en massa valpbilder under veckan, när tillfälle ges =). Tycker de är hemsk söta. De har börjat öppna ögonen nu, tränar för fullt på att gå också.

Rhiannah ställdes på specialen i degeberga och placerade sig i unghundsklass och fick ett CK =). Izor ställdes även han med ett 1:a-pris. Våran Nadja (E.P DIvina Essora fick pga pälsfärgen nöja sig med ett förstapris... våra hundar har solat och badat hela sommaren vilket sätter sina spår på den bruna pälsen )

Vi letar fodervärd till dobermanntik.

Sommaren har gått fort , men det är nog så när man gjort en massa roligt =). Lediga barn underlättar ju morgonsysslorna väsentligt.

Vi har tillbringat hela långa sommaren upp i norra Sverige. Det är så vackert där (trots myggen =) ) ...

Har hunnit med riksgränsen (Norska då alltså), Lapporten, Linafallet, Storforsen, Jockfall, massor med fiske i ängesån , bad , hundar och allt annat kul. Att inte möta en enda prick på mils avstånd när man har hundar lösa det är UNDERBART.

Minstingen våran har hunnit bli 8 månader och går snart... tiden springer bokstavligen iväg på gott och ont.

2009.06.18 Trevlig Midsommar önskar vi er alla.

Uppdaterat parning mellan multiCh Kevin von Teufelhöhle och Golden-Bull Amanda >> tidiga reservationer rekomenderas

Fodervärd sökes till dobermanntik.

2009.06.16 Ny bulldoggskull på gång. Info snart. New Bulldogllitter planned>>

2009.06.01 Grattis Renate och Karmelhofs Nosferatu till ert ZTP SG 1A. Vi grattar även till ert BSL (...och ursäktar den sena uppdateringen )

2009.03.15 Nya bilder på våra småvalpar>>. Reservationer möjliga.

2009.02.21 Bilder på våra fantastiskt fina U-barn >>; Karmelhofs Ulissa, Urania, Urbana, Uriela pojkarna ännu inte färdigdöpta. Reservationer mottages.

2009.02.14 Happy Valentines Day. Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag.

Vi har nu dobermannvalpar till salu, tikar och hanar .... alla svart och tan. Reservationer mottages. Bilder kan ses här>>

2009.01.19 Tyvärr gick vår bulldog tom så det blir parning på nästa löp istället.

2009.01.03 Önskar Er alla ett Gott Lyckosamt 2009.

Dobermannvalpar väntas i februari efter SUCH IPO I Ulisse della Querce Nere >>

Ett par dagar innan jul blev vi en till i vår familj = ) . En underbar liten trollunge, snäll och gosig...

2008.12.10 Valpar väntas efter MultiCh Bestevaer v h Slaghek. Reservationer möjliga.

Eria Pro Divina Essora har ögonspeglats fri från phtvl/phpv, PRA och cataract.

2008.12.09 Parningar på G. Vi har två löpande damer här hemma. Bulldogsdamen kommer att paras imorgon och dobermannladyn får vackert vänta in sitt höglöp =).

Jag har hunnit uppdatera tilltänkt dobermannkombination men har inte riktigt hunnit med bulldogskullen =(... men var lugn det kommer en uppdatering inom kort.

Valpar finns kvar för omgående leverans hos kennel Carnasta . Leverans till Stockholm eller Skåne kan ordnas. Och det bästa av allt även chokladbruna =). Se deras hemsida för bilder.

Julfest hade vi i Emilias klass idag och det var en mycket mallig Lucia som sjöng fint =).

Det börjar dra ihop sig mot jul och med det även för vår lilla tvåbente donna att komma till världen. Om jag fick bestämma eller påverka skulle igår ha varit en bra dag. Jag känner mig mör när man var och varannan natt sover 3 timmar innan det är dags att kliva upp. Rasta hundar, ordna barn till skolan och bege sig till jobbet... inte särskilt smart att tjura och jobba in i det sista *hehe*... men vem har påstått att livet ska vara enkelt.

Vi har tråkiga nyheter från Norge. Pretty Paola har fått somna in alldeles för tidigt och vi lider ikapp med Mari- Anne. Det är alltid tungt när det är dags att säga hej då, och som jag väl lärt mig vid det här laget är att han där uppe ofta har en tendens att plocka de bästa först =(

Ardens Iskander har gjort sin HD-röntgen och det blev B-höfter vilket vi gläds åt =). Vi får väl se vad herrn kan prestera framöver.

2008.11.01 Igår var det officiell och även internationell debut på utställning för två av våra hundar. Våran ryska dobbis-hoppetossa Nadja, het som chili, blev 2:a i unghundsklass. Men för att vara första gången får vi vara nöjda =) ... Jennifer fick uppdraget att vara handler åt Nadja och det skötte hon som vanligt galant.

Själv har jag problem med att "hastigt" ta mig framåt (foglossningar BLÄH!!!) men min och Miffos debut i Bulldogsringen var i en hastighet som även lyckades för mig *hehe* . Miffot , som är mera lugnet själv, lunkade sig till en hedrande 3:e-plats i öppenklassen med 1-pris =). Och även där måste vi säga att vi är nöjda med placering och resultat.

Kennel Carnasta har dobbisvalpar efter väldigt spännande kombination. Bilder är uppdaterade idag... och även om ni inte är ute efter en dobbisvalp för närvarande så missa inte bilderna =)))

Dobbisvalpar blir det till våren hos oss. Parning beräknas till december men det blir Nadja som kommer att bli mamma först... alltså inte Peppe som först planerades. Ibland så löper inte damerna som man vill / eller tänkt... och med tanke på att vår tvåbenta valp kommer i december har vi valt att vänta till nästa löp istället... det kan bli för bra annars ; ) . Peppe kommer att paras även hon men hennes nästa löp parerar in en kull sommar/höstvalpar istället.

2008.10.12 Grattis Iskander alias Deamon på ett-årsdagen =). Snart blir det HD och MH.

2008.09.29 Igår hade vi MH i Knickarp. Våra unghundar Karmelhofs Penelope , Eria Pro Divina Essora och Delphi Star of Bedea har samtliga genomfört MH med godkänt skott. Ett mycket gott MH gjorde även Karmelhofs Odysseus med godkänt skott. Karmelhofs Poseidon har även han genomfört MH.

2008.09.03 Ny hemsida... och full fart mot nya mål. Mycket händer hos oss just nu, nya två och fyrbenta väntas/planeras till årsskiftet.

Våran bulldogskull har flyttat hemifrån... alla utan en liten dam vid namn mrs Muffin Tuffing.

Kommer att dra "hit" gamla nyheterna men än så länge får ni hålla till godo med aktuella news =)